Solbrun mann i blå, kortermet skjorte smiler i sollyset utendørs.
STREKKER PENGENE: – Motivasjonen min for å jobbe i Frelsesarmeen er å få mest mulig ut av hver krone på en annen måte enn å bare få mest mulig profitt ut av pengene. Det handler om å bidra til å hjelpe mennesker som har det vanskelig, sier sunnmøringen Hallvard Eidheim, økonomisjef i Frelsesarmeen.

Omgjør penger til omsorg i Frelsesarmeen

Hallvard Eidheim gikk fra en god karriere i det private næringsliv til å bli økonomisjef i Frelsesarmeen. Han trives med å forvalte penger som blir til omsorg og hjelp for vanskeligstilte.

• Foto: Haakon Sand / Tekst: Randi Bjelland / Artikkel hentet fra Krigsropet nr. 40, 2023
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Jeg er oppvokst i et miljø der man skulle stå på, alltid gjøre sitt beste og ikke klage. Det sinnelaget tok jeg med meg inn i arbeidet.
– Hallvard Eidheim, økonomisjef i Frelsesarmeen
I jobbsituasjoner kan det være vanskelig å ta enkelte avgjørelser, og da ber jeg om velsignelse for den retningen vi går i.
– Hallvard Eidheim, økonomisjef i Frelsesarmeen
Solbrun mann i blå, kortermet skjorte smiler i sollyset utendørs. Høydebilde.
TRYGG I FARE: – Jeg har valgt å tro på hypotesen om at Gud eksisterer og vil meg det beste, og det fungerer for meg! Så lenge jeg har Jesus med i en indre dialog, blir jeg fylt av glede og fred, senker skuldrene og føler meg tatt vare på, sier Hallvard Eidheim.
Det var det nye fokuset i livet mitt som gjorde at jeg tenkte det kanskje ville gjøre meg godt å jobbe for Frelsesarmeen og bistå vanskeligstilte.
– Hallvard Eidheim, økonomisjef i Frelsesarmeen
Jeg har lært Frelsesarmeen å kjenne som en organisasjon som klarer å snu seg fort når det trengs.
– Hallvard Eidheim, økonomisjef i Frelsesarmeen
Smilende kvinne sitter foran en PC ved et skrivebord. På pulten ligger en tjukk, rød bok med Norges lover og det står en kopp med logo fra Frelsesarmeen på.

Støtt din hjertesak – herfra til evigheten

Din død trenger ikke bety slutten på dine gode gjerninger. Tvert imot. Det er dessuten mulig å legge inn egne føringer ved å øremerke testamentariske gaver til din hjertesak.

Hvordan opprette et testament?
Frelsesarmeen skal drives i uoverskuelig framtid. Alle midler som kommer inn, går til driften. Det er ingen rike eiere her som tar ut profitt.
– Hallvard Eidheim, økonomisjef i Frelsesarmeen
Mann i hvit skjorte og blå dressjakke smiler mot kamera. På jakkeslaget har han en pin med logoen til Frelsesarmeen.
Bilde av et kort som henger på veggen der det står: "Legg alt du gjør i herrens hånd, så skal dine planer lykkes". Bibelverset er fra Ordspråkene 16,8.
ØNSKER Å LYKKES: Som økonomisjef i Frelsesarmeen er det mange avgjørelser som må tas på mange ulike plan. Noen ganger handler det om å handle raskt – som da Frelsesarmeen på kort tid fikk startet asylmottak på Jeløy ved Moss. På kontoret har Hallvard Eidheim dette kortet hengende til inspirasjon. Foto: Mette Randem / Haakon Sand

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent