Solidaritet som hjelper


Pandemi og økte priser gjør at mange av verdens fattige har fått det enda vanskeligere. Gjennom aksjonen «SFU – Deg og meg og alle», kan alle være med og sørge for en livskraftig Frelsesarmé som kan møte behovene.

• Foto: / Tekst: Stine Frimann / Artikkelen er hentet fra Krigsropet nr. 8, 2023
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Lisbeth Welander
– Den lokale Frelsesarmeen er der og fortsetter arbeidet langsiktig, forteller Lisbeth Wederhus Welander, Kommandør, territorialleder TPWM.
P Araguay2 BEH 9
P Araguay4 BEH 10
Major Wouter van Gooswilligen arbeidet i flere år i Paraguay. Han har erfart hvor mye støtte fra givere i Norge betyr. Foto: The Salvation Army
Det har sjokkert meg litt i denne jobben, at nøden er stor i Europa også.
– Wouter van Gooswilligen, konsulent i Seksjon for Internasjonal utvikling
37 A9363 Romania BEH 2
– Man trenger ikke reise langt for å møte på ekstrem nød, sier Wouter van Gooswilligen. På bildet er Frelsesarmeens ambulerende helseteam på oppsøkende tjeneste i slumområdene i Bucuresti, Romania. Foto: Haakon Sand
37 A8891 Romania BEH 1
– Det var utrolig lettende når vi fikk gaver som gjorde at alle barna kunne få med seg en pose med matolje, ris og andre matvarer hjem, så vi visste at de hadde nok å spise! forteller Wouter van Gooswilligen, konsulent i Seksjon for Internasjonal utvikling.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent