Foto: Vedum iført treningstrøye i blått og hvitt snakker med en kvinne og en mann på en fotballbane. På ryggen til den ukjente mannen står det NORWAY med store bokstaver.
KOMMER TILBAKE: Finansminister Trygve Slagsvold Vedum var en del av regjeringslaget som spilte mot landslaget i gatefotball under fjorårets NM i gatefotball. I år kommer Vedum tilbake for å gå parade og kanskje slå trikserekord?

Finansministeren sparker i gang NM i gatefotball

I fjor spilte Trygve Slagsvold Vedum på regjeringslaget. Fredag 24. mai er han tilbake på banen i Sandvika med sine trikseferdigheter når bostedsløse, personer som har eller har hatt rusutfordringer og tidligere innsatte spiller norgesmesterskap i gatefotball.

Tekst: Håkon Løtveit • Foto: Mattias Amland
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Foto: Oppvarming av tre fotballspillere, der Vedum står i midten i hvit T-skjorte og hvit shorts. Han smiler bredt.
POLITISK STJERNE: Årlig samler NM i gatefotball rundt 400 gatefotballspillere fra hele landet. Hit kommer det gjerne gjestespillere, som Trygve Slagsvold Vedum. I år er
Foto: Kvinne i hvit T-skjorte med et lite, norsk flagg på brystet holder en fargerik fotball ved skulderen. Smiler i kamera.

Damene har fått sin egen landslagssjef i gatefotball

– Jeg kjenner på en ærefrykt, for dette handler om så mye mer enn fotball, forteller Signe Haukvik Haugen. Hun tar fatt på en nyopprettet stilling som Frelsesarmeens landslagssjef i gatefotball for kvinner.

Misliker moralisme