fast giver gi støtte hjelp
Når du gir til Frelsesarmeen så støtter du mennesker som trenger hjelp - som rusavhengige, barnefamilier i knipe, noen som leter et savnet familiemedlem, minstepensjonister og innsatte i norske fengsler.

Med deg på laget - bli fast giver!

Takket være våre mange givere og støttespillere, kan Frelsesarmeen tilby mat, klær, fritidsutstyr og sosiale væresteder og aktiviteter i en kritisk tid hvor mange har det vanskelig.

Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post

Under koronapandemien har Frelsesarmeen opplevd at behovet for hjelp har økt drastisk. Med det enormt økende behovet som kom i kjølvannet av koronakrisen, har vi også sett en eksepsjonelt stor givervilje. Gavene vitner om en enorm handlekraft i den norske befolkningen når vi står sammen.

Fremdeles er det mange som har det vanskelig og vi er derfor dypt grepet og takknemlige over givergleden. Den gjør det mulig for oss å fortsette å hjelpe og være til stede for dem som trenger oss - nå - og i tiden som kommer.

Bli fast giver

Som fast giver gir du hjelp allerede når behovet oppstår – med alt fra mat til arbeid. Takket være våre givere kan Frelsesarmeen gi mennesker som Kenneth (se lenger ned i saken) en sjanse. Arbeiderne får arbeidstrening, en sosial treningsarena, motivasjonspenger og bidrar med skatt til fellesskapet.

Her kan du bli fast giver

Frelsesarmeen ønsker å være en viktig samfunns aktør og en aktiv bidragsyter i bekjempelsen av utenforskap. Som fast giver bidrar du med alt fra mat, klær og fritidsutstyr, til sosiale væresteder og aktiviteter i en tid hvor mange har det vanskelig.

Når du gir til Frelsesarmeen så støtter du mennesker som trenger hjelp - som rusavhengige, barnefamilier i knipe, minstepensjonister og innsatte i norske fengsler. Det handler om mer enn en pose mat. Vi vil møte folk der de er, med de behov de har. Det kan være samtaler og rådgivning, praktisk hjelp eller nettverk og sosial kontakt for å forebygge ensomhet.

Alle monner drar

Vi setter uendelig stor pris på alle gaver, store og små, sporadiske og faste. Uten bidrag fra våre mange trofaste givere, ville mye av hjelpearbeidet som utøves på grasrota rundt om i hele landet vært umulig.

Vi er svært glad for ditt bidrag, og vil gjerne fortelle deg mer om vårt arbeid og den hjelpen du bidrar til.

(les mer om arbeidet vårt under bildene)

Bilde av sko og sportsutstyr + bilde av suppe i tallerken
Bilde av sko og sportsutstyr + bilde av suppe i tallerken
Frelsesarmeen tilbyr mat, klær, fritidsutstyr og sosiale væresteder og aktiviteter i en kritisk tid hvor mange har det vanskelig.

Vi bygger ikke stillinger, vi bygger folk

Kenneth var i et hardt, belastet kriminelt miljø allerede fra 12-årsalderen. Med alderen ble kriminaliteten tyngre. Etter et langt liv som kriminell hadde han et sterkt behov for miljøskifte. Kenneth tok tak, jobbet seg oppover og har i dag en fulltidsjobb hos Frelsesarmeen i Tønsberg.

To menn med vedsekker på skuldrene.
Kenneth (t.h.) sammen med Geir Olav
- Frelsesarmeen betyr alt for meg, de så mitt potensial og ga meg en mulighet til å utvikle meg. De har vært tydelige fra start: «vi bygger ikke stillinger, vi bygger folk»
– Kenneth

Jobben og Skaperverket

I Tønsberg driver Frelsesarmeen mangfoldig arbeidstrening gjennom tilbudene Jobben og Skaperverket.

Jobben er et lavterskel arbeidstreningstilbud for mennesker med nåværende eller tidligere rusproblemer. Arbeiderne får noen rusfrie timer, motivasjonspenger og bidrar med skatt til fellesskapet. Skaperverket tilrettelegger for mennesker som på ulikt vis har falt ut av arbeid og utdanning, som trenger en sosial treningsarena eller en meningsfull fritid.

Her kan du bli fast giver

Bilvaskehall med såpedekket bil og to som er klare til å vaske
Såpa finner du i Tønsberg og Oslo. Det er en vask- og klargjøringsbedrift for biler, men også en arbeidstreningsarena for mennesker med sammensatte utfordringer.